20. aprill 2014

Kaunite kunstide nädal koolis

See nädal on pühendatud kaunitele kunstidele. Esmaspäeval, 21.aprillil lähevad tüdrukud tutvuma juuksuri elukutsega. Selle õppekäigu organiseeris meie klassi väikestele printsessidele Oliveri ema. Teisipäeval, 22.aprillil on neljanda tunni ajal isetegevuskontsert. Vabatahtlikult olid nõus klassi esindama Helena ja Oliver (klaver). Kolmapäeval, 23.aprillil (jüripäev) on koolis avatud  järjekordselt puhvet. Võta veidi taskuraha kooli kaasa. Neljapäeval, 24.aprillil toimub kokanduskonkurss, kus valmib küpsisetort "RPK 105" (info blogis). Südasuve Tegija 5 € (osalejatel maksta huvijuhile hiljemalt 25.04 (Robertil juba makstud). Õpetaja osaleb kindlasti ja tore oleks lastega 12.juulil Võsul kokku saada).
EESTI KEEL - Pisik ja Nukits on Tartu tähetornis. Saame palju põnevat teada Päikesest, Kuust ja tähtedest. Veel saame teada, mis on muistend. Kordame tegusõnu, liitsõnu, häälikute pikkusi, täishäälikuühendit. Õpime sama tähendusega sõnu ja vastandsõnu.
MATEMAATIKA - õpime järgarve 100-ni. Tööraamatus on lauamäng. Võta kaasa täring ja mängunupud, siis saame tunnis mängida. Kordame kella ja kellaaegu, kilogrammi.
LOODUSÕPETUS - vestleme ajast ja aja loost.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - teeme mullikile trükki. Kui sul on vana kataloog, kust saab riideid välja lõigata, siis võta kooli kaasa. Teeme toreda pildi pesupäevast.
EELTEATED: 
28.aprillil kell 13.00 teater "Hiired pööningul"
8.mail kell 18.00 toimub 1.klassi kevadpidu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.