25. oktoober 2014

Jälle kooli!

Ja ongi sügisvaheaeg läbi! Jälle peab hakkama tarkust taga nõudma. 1.detsember on tunnistuste andmise päev. Koolis peame käima kaheksa nädalat ja siis ootab ees jõuluvaheaeg!!!
Esmaspäeval, 27. oktoobril esimese tunni ajal vestleme koolivaheajast (mõtle juba kodus, millest tahaksid rääkida). Arvutitunniga alustame järgmisel nädalal. Teise ja kolmanda tunni annab õpetaja Vilja. Kehalise kasvatuse tund toimub Rahu Hallis. Kaasas peavad olema sisejalanõud, sokid, lühike spordiriietus, käterätik. Pane kohe koolikotti ka koolis kantavad jalatsid!
Teisipäeval, 28.oktoobril annab teise, kolmanda ja neljanda tunni õpetaja Vilja (olen koolitusel). Kunsti ja tööõpetuse tund jääb ära (õppepäeva lõpp kell 12.10). Õpiabitunnid algavad järgmisel nädalal.
 Kolmapäeval, 29.oktoobril sõidame Tartumaale tasuta leiva- ja võiprogrammile ning külastame Teaduskeskust Ahhaa (info blogis).
Neljapäev ja reede on tavalised koolipäevad. Reedeks, 31.oktoobriks tuleb esitada A4-l kirjalik töö õppekäigust Eesti Põllumajandusmuuseumi ja Teaduskeskuse Ahhaa kohta.
* TERVISEPÄEVIK tuleb tuua tagasi kooli, kui on perearsti juures käidud.
* Hiljemalt 13.novembriks palun tuua jõuluetenduse raha 11€ (sooduspilet).
* 17.novembril on koolis 3D planetaarium. Pilet 3 €.
* 28.novembril on koolis stiilipäev. 28.oktoobril selgub loosi teel, missugust stiili peame esindama.
EESTI KEEL - nädalateemaks on VÕRUMAA. Jälle on võimalik kooli kaasa võtta kõikvõimalikku materjali Võrumaa ja võru keele kohta. Lisamaterjalid muudavad tunni alati huvitavamaks. Äkki on kellegi vanaema või vanaisa võru keele oskaja ja saaks meile tundi tulla külalisesinejaks??? Keeleõpetuses kordame küsisõnade ja nimede õigekirja.
MATEMAATIKA - lahendame kahetehtelisi tekstülesandeid, proovime arvutada peast 100 piires (nipid on juba õpitud). Kontrolli, et arvukaardid on klassis olemas. Õpime täht arvu tähisena. Ühelised, kümnelised ja sajalised. Kahekohaline arv kümneliste ja üheliste summana.
LOODUSÕPETUS - töövihikust kordame metsa peatükki. Tutvume vee ringlemisega. Õpime mõisteid sadu, loik, põhjavesi, aurumine, pilv, tahke vesi
.    HUVITAVAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.