20. veebruar 2015

23.nädal koolis. Eesti Vabariigi 97.sünnipäev

Esmaspäeval, 23.veebruaril toimuvad kolm esimest tundi. Neljanda tunni ajal on pidulik aktus, mis on pühendatud Eesti Vabariigi 97.sünnipäevale. Selga paneme pidulikud riided. Algab rahvusvaheline projekt "Vanast uus". Kodus mõelda, missuguseid taaskasutusmaterjale on Eestis. Klassis teeme ajurünnaku ja pildistame tulemuse projekti jaoks.
Kolmapäeval, 25.veebruaril panna selga inglisleelse tekstiga särk/ pusa.
Neljapäeval, 26.veebruaril on koolis inglise keele päev. Neljapäeval on 1.tund muusika, 2.tund rütmika, 3.tund matemaatika, 4.tund eesti keel. Ujumistund on kell 12.45.
EESTI KEEL - nädalateemaks on EESTI VABARIIK. Vestleme,  arutleme ja loeme oma kaunist kodumaast. Õpime kasutama komata sidesõnu ja kordame komaga sidesõnu.
MATEMAATIKA - aeg on hakata tutvust tegema korrutustabeliga. Õpime korrutamise seost liitmisega, korrutamise seadust ning korrutamist 2-ga. Pranglime (lemmik-kolmevõistlus) ja lahendame Mate Talgute ülesandeid. Kahjuks oleme 10.kohalt langenud juba 77.kohale. Osavõtvaid klasse on juba 338. Ülesanded on väga kasulikud loogilise mõtlemise arendamiseks. Harjutamine teeb meistriks!
INIMESEÕPETUS - vestleme teatrist ja kinost.
KÄELINE TEGEVUS - vanadest ajalehetükkidest valmib Pika Hermanni torn, mille tipus lehvib sini-must-valge lipp. Rukkilille vikerkaar esitada hindamiseks.
                                                 ILUSAT ISESEISVUSPÄEVA!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.