28. märts 2015

27.nädal koolis. Lihavõttepühad tulekul

Uus koolinädalal on pühadehõnguline. Kolmapäev, 1.aprill on naljapäev. Meie läheme peale lõunasööki muuseumisse lihavõttepühade tundi. 1.aprilliks ootab õpetaja muusikali piletiraha. Neljapäeval, 2.aprillil on esimese tunni ajal saalis etendus "Jänes hakkab kangelaseks".  Osades on meie kooli õpilased, kes reedel said Kundas toimunud festivalil selle etendusega eripreemia. Neljapäeval on ujumine kell 12.45. Reedel, 3.aprillil on SUUR REEDE ja siis koolipäeva ei toimu. Pühapäeval, 5.aprillil on ülestõusmispühade 1.püha ja siis koksime kodus ilusaid värvilisi mune ning võib-olla tuleb lihavõttejäneski külla.
EESTI KEEL - nädalateemaks on POOD. Vestleme poeskäigust ja arutleme, mida toob endaga kaasa varastamine. Õpime kasutama lühendeid. Paneme rõhku silbitamisele ja poolitamisele.
MATEMAATIKA - korrutame ja jagame arvudega 2 ja 3. Lahendame Mate Talgute ülesandeid ja pranglime.
LOODUS-ja INIMESEÕPETUS - teemaks on materjalid ja taaskasutus (seos eTWinningu projektiga). Kevad on käes ja algab teema AED- õpime tundma taimede osi, viljapuid ja marjapõõsaid.
KÄELINE TEGEVUS- sel nädalal kaunistame oma klassi pühadeks ja valmistame lihavõttejänkud. Kel on kodus paberist kohvifilter olemas, siis võib kaasa võtta (õpetajal on olemas).

                                           TOREDAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.