26. oktoober 2015

Meie klassi keskkonnasõbralik poekott

Meie klass on alati püüdnud osaleda   igasugustel võistlustel. Klassijuhataja ütleb ikka, et kõige tähtsam on osavõtt, siis saame jälle kogemuse võrra rikkamaks. Nii olimegi ka seekord nõus osalema keskkonnasõbraliku poekoti konkursil.
 Kunstiõpetuse tunnis joonistasime puhtale valgele paberile oma mõtted keskkonnasõbralikust poekotist. Kui pildid valmis, siis tegime klassis näituse. Selgitasime välja ühised mõtted ja nii hakkaski selguma meie klassi koti kavand.
Ühel päeval otsustasid tüdrukud alustada koti tegemisega. Ökokoti töötoas osalesid põhiliselt Andra ja Kristel, teised aitasid nõuga ja jõuga. Eesmärgiks oli taaskasutus ja selline kott, mida saab korduvalt kasutada. Kooli majandusjuhatajalt saime linased riidetükid, mis olid järele jäänud laudlinadest (meil on sööklas laual samast materjalist linad). 3.klassis pole me veel õppinud masinaga õmblema, aga emade juhendamisel õppisime ja saime hakkama. Meie  kotil on ka näha tammetõrupoiss ja – tüdruk.  See on meie kooli logo, sest asume tammiku lähedal. Seda kotti on imelihtne pesta ja turvalisuse tagamiseks on kasutatud helkurriiet. Lisana on ka tasku, kuhu saab panna ajalehed või midagi muud vajalikku. Meie kotti on kerge kokku voltida ja lahti teha. Ökokotti saab säästlikult tarbida ja vältida prügi teket.
Nii valmiski meie klassi kott . Ise oleme tulemusega väga rahul ja saime jälle toreda kogemuse võrra rikkamaks. Ei, killerkotile!

                                      AITÄH ANDRALE JA KRISTELILE!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.