19. detsember 2015

Viimane koolinädal 2015. aastal

Esmaspäeval, 21.detsembril peale teist tundi süütame saalis neljanda, ühtlasi viimase advendiküünla. Äkki hea päkapikk on jälle meie klassi külastanud??? Klassis avame viimased aknad jõulukalendris.
Kahe esimese tunni ajal toimub saalis jõulupeo proov (võib-olla läheb vähem aega, siis toimub inglise keel). Matemaatikatunnis tegeleme tabelite, graafikute ja diagrammidega ning valmistume kontrolltööks nr 4, mis toimub 14. jaanuaril 2016.aastal. Loodus- ja inimeseõpetuses kordame õpitut, sest uuel aastal (18.01.2016) tuleb teadmiste kontroll info, reklaami ja interneti kohta. Eesti keeles vestleme Pähklipurejast ja jõululaupäeval  saame seda vaadata televiisorist. Kodus tuleb üle kontrollida õpikute 1.osad. Õpikud kogume kokku peale kontrolltöid. 21.detsember on toomapäev ja klass peab korras olema. Võtame kaasa kilekotte asjade vedamiseks. Koju saame peale viiendat tundi (võib-olla varem).
Esmaspäeval kell 18.00 on 1.-4. klassi jõulupidu. 
ImageChef.com
Teisipäeval, 22.detsembril kell 6.48 algab talv.
Kell 11.00 toimub kirikukontsert kogu koolile (enne kl 10.50 kirikusse ei pääse). Kontsert kestab umbes tund aega. Ja siis ongi alanud kauaoodatud jõuluvaheaeg. HURRAA! HURRAA! HURRAA!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.