30. jaanuar 2016

19.nädal koolis

Käes ongi veebruarikuu! Veebruaris on palju tähtpäevi, mida tähistada. Sel aastal on veebruaris 29 päeva. Seega tegemist on liigaastaga.
1.veebruaril algab jälle Matetalgute võistlus, mis kestab 15.aprillini. Kehtivad samad kasutajatunnused ja paroolid. Kodus saate harjutada, kuid võistlusprotokolli lähevad punktid, mis on tehtud kl 7.00-14.00. See on ka aus teiste õpilaste suhtes, kel pole lisaaega ostetud.
Lõpeb ka küünlaümbriste kogumine.  Tooge veel viimased kotitäied kooli!

11.veebruariks palun tuua teatriraha 10 eurot (29.veebruaril Pärnu teatri etendus "Kangelapsed").
22.veebruaril kell 12.30 läheme EV sünnipäeva tähistama muuseumisse. Pilet 3.50.
EESTI  KEEL - loeme katkendeid Maria Parri raamatust "Vilgukivioru Tonje". Saame teada, kui oluline on kirjeldada tegevuskohta, kus sündmustik toimub. Õpime sisse-, sees- ja seestütlevat käänet. Harjutame sulghäälikute õigekirja ja nagu tavaliselt on teisipäeval lugemistest.
MATEMAATIKA - kordame  ja teisipäeval teeme kontrolltöö geomeetria osa peale. Hakkame õppima arve 10 000-ni. Õpime suuri arve järjestama ja võrdlema.
LOODUS - ja INIMESEÕPETUS - esmaspäeval kordame teadmiste  kontrolliks (küsimused/vastused kaustikus. Neljapäeval teeme töö. Hakkame õppima uut osa magnet ja elekter.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - lõpetame poolelioleva töö. Peagi algab hiina kalendri järgi punase tuleahvi aasta. Mõtle, missuguse plakati sa kujundaksid. Ka sõnum plakatil on oluline.

                                       TOREDAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.