12. märts 2016

25.nädal koolis

See nädal on pühendatud meie kaunile emakeelele.
* Esmaspäeval, 14.märtsil tähistame Eestimaal emakeelepäeva. Meie koolis tuleb reedel, 18.märtsil kell 8.30 Nupukate Nagin, mis on pühendatud emakeelele. Emakeelepäevale pühendatud stend on esimesel korrusel välisukse juures. Seda on soovituslik lugeda!
Sel nädalal ei anta koduseid ülesandeid, mis tähendab, et tunnis tuleb aktiivselt töötada (hinnatakse tunnitöid).
* Neljapäeval, 17.märtsil on kolm esimest õppetundi, sest õpetajatel algab koolitus kell 11.30. Erandkorras on lõunasöök kell 10.10. Neljapäeval, reedel on saalis "KOOLI UNUSTATUD ASJAD" näitus.
* Reedel, 18.märtsil lõpeb koolipäev kell 12.05.
HURRAA! HURRAA! HURRAA! ALGAB KEVADVAHEAEG!
EEST KEEL - uurime teatmeteoseid, õpime lugema teabeteksti ja moodustama küsimusi. Kordame täishäälikuühendit.
MATEMAATIKA - esmaspäeval kordame tunnis kontrolltööks ja teisipäeval teeme töö hindele. Õpime Rooma numbreid. Korrutame ja jagame arvudega 10 ja 100.
LOODUS- ja INIMESEÕPETUS - õpime lugema kaarti. Kordame mõisteid plaan, kaart, legend ja  õpime juurde, mis tähendab kaardi ruudustik, mõõtkava, indeks, kõrgused ja sügavused kaardil.
KUNST- ja TÖÖÕPETUS - õpime voltimistehnikat Fookus. Võtame kooli kaasa siidipabereid või õhemaid pakkepabereid (õpetajal on ka olemas siidipabereid), läbipaistva kleeplindi ja head käärid. Kodus võid valmis lõigata 3 cm laiused ribad (riba pikkuse lõikame vastavalt vajadusele parajaks). Muud vajalikud töövahendid saad tunnis õpetajalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.