7. mai 2016

32.nädal koolis

Veel kolm viimast nädalat. Algav nädal on meie jaoks eriti tähtis, sest kolmapäeval, 11.mail toimub riiklik tasemetöö eesti keeles. Oleme kolm aastat tublisti õppinud ja karta pole midagi. Me oleme tublid ja saame hakkama!!! 
Treenida võib veel tähelepanu ja kuulamisoskust, kirjatehnikat.
Tasemetööks peavad kaasas olema kaks sulepead (üks tagavaraks, kustutamine keelatud), joonlaud, harilik ja värvilised pliiatsid. Võtame kaasa juturaamatu. Kui tasemetöö on korduvalt üle kontrollitud, siis võib hakata vaikselt raamatut lugema (klassikaaslasi ei tohi segada).  Tasemetööd korjatakse kokku tunni lõpus.
17.mail on riiklik tasemetöö matemaatikas.
24.mail kell 18.00 on lastevanemate koosolek, kus teeme kokkuvõtte tasemetöödest ja lõppevast  õppeaastast.
Esmaspäeval, 9.mail kell 12.30 toimub viimane muuseumitund Rakvere Linnakodaniku Majamuuseumis (seos loodusõpetusega). Pilet 2.50 €


EELTEATED


19.05-20.05 ÖÖ-kool 1.-4.klassile (hommikul tuleme koolikoti ja magamisasjadega kooli. Teeme ära õppetunnid, siis puhkame ja teeme sporti. Peale seda teeme ära reedesed õppetunnid, siis orienteerume, kuhu on oodatud ka kõik vanemad. Koolis on avatud töötoad, kus meisterdatakse. Õhtul on avatud mitu filmituba. Kell 23.00 on öörahu. Hommikul ärkame ja kohe koju (tunnid juba neljapäeval tehtud). Täpsem info tuleb varsti blogisse).
26.05 on 9.klassi lõpukell.
3.kl lõpuüritus (lapsevanemad)
31.05 lemmikloomapäev ( jälle võimalus oma lemmikut teistele näidata)
* 01.06 sõidavad 1.kooliastme klassid Luuale õppepäevale (loodusesse, matkale, maastikumängule (bussisõit 6 eurot). Külastame tasuta Palamuse vana koolimaja, kus on tehtud film "Kevade". Koolis  on sel päeval 9.kl eesti keele eksam.
02.06 kooli kevadpidu ja direktori vastuvõtt tublidele õpilastele ja nende vanematele.
03.06 on õppeaasta lõpuaktus.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.