10. detsember 2016

14.õppenädal

Ongi käes eelviimane koolinädal.
Esmaspäeval, 12.detsembril süütame saalis juba kolmanda advendiküünla. Kell 13.45 on pranglimises võistlus (lemmik). Harjutamine teeb meistriks!
Jõululaadal osalejad peavad end registreerima huvijuhi juures.
Teisipäeval, 13.detsembril läheme kell 11.00 Rakvere teatrisse (taskuraha kaasa, kui soovid kohvikust midagi osta). Teatrietendus kestab 1 tund ja jõulumaal lustimiseks on aega antud 1h 15min.  Hommikul on inglise keel ja muusikatund. Kell 10.00 sööme ja kohe teatrisse minek. Juhul, kui on väga libe, siis palume vanematelt autoabi. Koju läheb iga õpilane ise.
Neljapäeval, 15. detsembril toimub koolis jõululaat. Müüjad teevad reklaamid/hinnasildid ja muretsevad endale vahetusraha. Ostjatel peab kaasas olema taskuraha.

15.-22.detsembrini õpilased koduseid töid ei tee.
20.detsembril kell 18.00 toimub 1.-4.klassi jõulupidu.
22.detsembril kell 9.30 on kooli jõulukontsert Rakvere Rohuaia lasteaia saalis 
(pidulik riietus, vahetusjalanõud võtta kaasa).

EESTI KEEL- tõmbame kokku teema "Internet infoallikana", vaatame üle "Arvutihullud". Kordame arvsõnu. Peale talvevaheaega teeme kontrolltöö.
MATEMAATIKA - nüüd peaks küll selge olema pindalaühikute teisendamine, ristküliku ja ruudu ümbermõõdu ja pindala leidmine. Õpime massi-, raha- ja ajaühikuid. Uuel aastal on  kontrolltöö.
LOODUSÕPETUS - vestleme vulkaanidest ja maavärinatest. Vaatame põnevaid videoklippe. Kontrolltöö uuel aastal.
KUNST - kaunistame oma koridori akna. Võtame kaasa mõned  roosad ja sinised paberid. Teeme ringidest kuuse nagu galeriis (koolimajal ühesugused aknakaunistused).

                                                  LÕBUSAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.