18. jaanuar 2017

Tähelepanu, huvilised!

Kutsume arvuti abil joonistamisest huvitatud lapsi raamatukogusse kuulama-vaatama ühe tubli noore tegemistest selles vallas.
Kadrina Keskkooli 7.a klassis õppiv Mirjam Mäekivi on juba aastaid tegelnud digikunstiga. Ta on oma oskusi lihvinud nii Kadrina Kunstide Koolis kui omal käel harjutades sellisele tasemele, et neid näidata ja teiste digikunstnikega jõudu proovida EENeti arvutijoonistuste võistlustel. (Vaata võistlustöid http://joonistaja.eenet.ee/konkurss/).
Edust kõnelevad sellelt võistluselt nopitud auhinnad: 2016. aastal Eesti Ornitoloogia Ühingu eriauhind parima tihasepildi "Tii-tii-digitihane" eest, 2015. aastal esikoht töö eest "Kuulsad hiireviud".
Reedel, 20. jaanuaril kell 15 tutvustab Mirjam Lääne-Virumaa Keskraamatukogu saalis oma teekonda digikunsti juurde, jagab oma kogemusi programmide kasutamise ja kujundusnippide osas. Ootame igas vanuses ja erineva varasema kogemusega huvilisi Mirjamiga kohtuma. Ehk on siit üht-teist kõrva taha panna, et oma oskusi arvutiga joonistamisel lihvida.
Raamatukogu 3. korruse ekraanil saab tutvuda Mirjami arvutijoonistuste näitus-esitlusega.

SOBIB IGAS EAS HUVILISTELE!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.