12. oktoober 2013

1.veerandi viimane nädal koolis

Ongi 1. veerand lõppemas ja koolivaheaeg ootamas. Hurraa! Siiski sel nädalal teeme veel tõsist koolitööd. Teisipäeval, 15.oktoobril peame esitama leivakottidest tehtud töö - taaskasutus. Kolmapäeval, 16.oktoobril on 5.tunni ajal kohtumine Pätsi sahvri omaniku Heiki Hallikuga. Kohtumine pidi toimuma 2.tunni ajal, aga reedel oli Heiki Hallik teatanud, et ta ei saa hommikul kooli tulla. Nüüd toimub kohtumine 5.tunni ajal (12.30-13.15). Neljapäeval, 17.oktoobril on saalis üritus "Tagasi kooli" ja meile tulevad külla Martin Plaser ja Jule Käen-Torm. Reedel on viimane koolipäev. Toimub kolm esimest tundi ja neljanda tunni ajal on aktus. Kooli tuleme pidulikus riietuses. Peale aktust ja klassjuhatajatundi kohe koju (pikapäevarühma ei toimu).
Eesti keel - Pisik uurib, mida põnevat tehakse meistrite toas. Saame teada, kuidas valmib üks nukk. Tutvume Klaabu ja Sipsikuga. Õpime esimese keelereegli, et nimed kirjutatakse suure algustähega. Suured ja väikesed kirjatähed n, m, a ja ä. Kõiki õpitud kirjatähti tuleb ka kodus harjutada kirjutama, sest ainult harjutamine teeb meistriks. Aabitsa TV 2.osa peab olema koolis õpetaja käes. Kinnistame veel, mis vahe on tähel ja häälikul.
Matemaatika - arvu koostised peavad olema õpitud selgeks (arvumajad). Paneme rõhku peastarvutamisele 10 piires (mitte näppudel arvutamine). Kinnistame liitmise ja lahutamise seost (nelja võrduse pere: 2+3=5; 3+2=5, 5-2=3; 5-3=2). Kordame geomeetrilisi kujundeid ja räägime rahast (eurodest).
Loodusõpetus - õpime tundma metsamarju ja võtame kokku metsa teema.
Kunst ja tööõpetus - alustame oma kunstiraamatu tegemisega. Sipsiku ja Klaabu teeme 2.veerandil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.