1. veebruar 2014

Sõbrakuu esimene nädal koolis

Loodame, et sõbrakuu esimesel nädalal saame esimest korda minna suusatundi. Pallimängudest osavõtjatel peavad olema kaasas siseriided ja jalanõud. Loovusringi esmaspäeval ei toimu (huvijuht on koolitusel). Järgmine loovusring on 17.veebruaril. Sel nädalal viime ära ka oma klassi suure koguse küünlaümbriseid. Sõbrapäevaloosi võtame siis, kui haiged lapsed on terveks saanud ja kooli jõudnud. Kingituse maksumus 2 € (vanemate kokkulepe koosolekul).
11.veebruar - HUNDIRETK Oandu looduskeskuses. Bussisõit 4 € (õppeprogramm tasuta) Tegevused toimuvad nii siseruumides kui ka õues. Tagasi püüame jõuda 13.00-13.10 (muusikakooli lapsed jõuavad oma õppetundi).
14.veebruar - SÕBRAPÄEV. Kell 9.00 Rakvere Linnakodaniku Majamuuseumis muuseumitund "Saame sõpradeks". Pilet 2 €.
Samal päeval vahetame klassis sõbrapäevakingitusi, mängime ühismänge. Koolis töötab sõbrapäeva postkontor. NB! Alusta juba varakult sõpradele kaartide tegemist!!! Sõbrapäeval on saalis avatud kohvik (taskuraha kaasa).
Eesti keel - selle nädala teemaks on head mõtted, ilukirjandus ja lastekirjanikud. Arutleme, miks on vaja mõelda? Kordame küsimusi kes? ja mis?, täishäälikute pikkusi, ainsust ja mitmust, treenime kirjatehnikat (eesti keeles lugemisoskusega võrdne hinne), harjutame ärakirja Õigekirjaõpikust.
Matemaatika - neljapäeval on pranglimises võistlus võrdlemise peale. NB! Kodus ei tohi minna võistlusväljakule, sest siis saad 0 punkti. Arvesse läheb ainult see, mis teed koolis arvutiklassis. Õpime üleminekuga liitmist 8 +, 7 +. Lahendame erinevaid ülesandeid.
Loodusõpetus - vestleme tervislikust eluviisist (liikumine, mitmekülgne toit).
Kunst ja tööõpetus - hakkame tegema ettevalmistusi sõbrapäevaks. Kontrolli, et sul oleks olemas punast/roosat paberit. Kui sul on kodus südamekujulisi kleepse, siis võid kaunistamiseks kaasa võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.