23. veebruar 2014

Veebruari viimane nädal koolis

Teisipäeval, 25.veebruaril töötab pikapäevarühm kella 15.00-ni. Suusatamist enam ei toimu. Suusad tuleb koolist koju viia! Kehalise kasvatuse tunnid toimuvad Rahu Hallis. Eelteade: 14.märtsil on teise tunni ajal koolis puhkpilliorkestri Brassical kontsert (pilet 2€). Samal päeval tähistame ka emakeelepäeva.
EESTI KEEL - nädalateemaks on MÄNGIMINE. Saame teada, mida põnevat leidub lastekirjanduse keskuse pööningul. Arutlusteemaks on  mängu võit ja kaotus. Vestleme vana aja koolimängudest ja tänapäeva mängudest (mängime tunnis). Kunsti ja tööõpetuse tunnis valmistab iga õpilane oma lauamängu. Õpime tegusõnu pöörama (ma õpin, sa õpid, ta õpib, me õpime, te õpite, nad õpivad).
MATEMAATIKA - kordame õpitut. Teeme iseseisva töö nr 10. Õpime lahutama 14-st ja 15-st. Harjutamine teeb meistriks ja meie klassis on neid meistreid. Kiitus!
LOODUSÕPETUS - jätkame sünnipäeva teemaga. Saame teada, mis on sugupuu.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - lauamängu meisterdamine (loovus). Mõtle juba kodus, mis võiks olla sinu lauamängu teemaks. Võid proovida tuntud lauamängu "Tsirkuse" järgi või mõelda midagi põnevat ise. Lauamängu tegemiseks on kolm tundi. Pane oma loovus tööle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.