20. september 2014

Neljas nädal koolis

Teisipäeval, 23.septembril algab sügis. Neljapäeval, 25.septembril kell 10.10 on söömine ja kell 10.25 toimub õppesõit Vihula mõisa, et tutvuda ümbruskonna loodusega. Peab hoidma pöidlaid, et ilmataat on ka seekord meiega ja lubab sügise sünnipäeva pidada. Õp Vilja ja huvijuht Evelin sõidavad Vihulasse kaasa. Neljapäeval ja reedel on õpetaja koolitusel.
EESTI KEEL: sellel nädalal on teemaks Internetimaa. Esmaspäeval on kohe esimene tund arvutiklassis. Uurime, kas internet on ohtlik? Kuidas saada heaks arvutikasutajaks? Vestleme arvutimängudest ja äpardustest arvutiga. Kordame häälikute pikkusi, teeme etteütluse täis-ja kaashäälikuühendi tundmise kohta, kontrollime loetust arusaamist.
MATEMAATIKA: peastarvutamine 20 piires peab olema selge une pealt. Kontrolli, et joonlaud on koolikotis olemas. Joonestame sirglõikusid ja mõõdame millimeetrites. Lahendame tekstülesandeid.
LOODUS- JA INIMESEÕPETUS: õppesõit Vihulasse. Puude, põõsaste, puhmade vaatlus jne. Töölehtede täitmine õuesõppetunnis.
KÄELINE TEGEVUS: vaja läheb tetrapakki, kahte jäätisepulka, värvilisi pabereid, liimi, naela ja naasklit. Saaremaal on palju tuulikuid. Eelmisel nädalal rääkisime ja vaatasime pilte (filmi) nendest. Iga õpilane meisterdab endale oma tuuliku. Kogu  pliiatsite teritamisel tekkinud prügi. Neist saab toredaid pilte teha.
ILUSAT SÜGISE SÜNNIPÄEVA JA HÄID HINDEID KOOLIS!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.