27. september 2014

Viies nädal koolis

Juba 5. nädal! Kolmapäeval algab teine sügiskuu - OKTOOBER.  Valmistume kooli juubeliks. Õpime pähe RPK laulu (laulusõnad Rakvere Põhikool "100" raamatu viimasel leheküljel). Õnneloosi meisterdused tuleb kooli tuua 10.oktoobriks. 8.oktoobril sõidame Tallinnasse Nukuteatrisse ja külastame Tervishoiumuuseumit. Õpilaspilet palun tuua õpetaja kätte. Õpilaspileti puudumisel maksab muuseumipilet 4 €. Bussisõit Tallinnasse ja tagasi maksab 6 €. Seda raha võib hakata õpetajale tooma. Reedel, 3. oktoobril tähistatakse meie koolis õpetajate päeva. Tunde annavad 9.klassi "õpetajad". Toimub kolm tundi. Neljanda tunni ajal toimub saalis aktus ja pärast seda on kojuminek. Õpetaja ja direktor on sel päeval kohtumas haridus- ja teadusministriga.
EESTI KEEL - nädalateemaks on Venemaa. Kui keegi on Venemaal käinud, siis saab jagada teistega oma muljeid. Kel on kodus Venemaalt ostetud suveniire, siis võiks tuua neid ka teistele vaadata. Võib-olla on kellelgi olemas matrjoškad??? Loeme vene muinasjuttu ja teeme teatrit. Kordame vanasõnu, sama ja vastandliku tähendusega sõnu ning sulghäälikuid. Esmaspäeval 1.tund on arvutiklassis (TV kaasa!)
MATEMAATIKA - mõõdame pikkusi millimeetrites. Kordame ristkülikut, ruutu, kolmnurka ja ringi. Teeme iseseisva töö. Reedeks tuua kooli veebitöö nr 5.
LOODUS- JA INIMESEÕPETUS - vestleme põõsastest ja kääbuspõõsastest. Meenutame Vihula õpperetke.
KÄELINE TEGEVUS - teeme kleepetöö geomeetrilistest kujunditest. Joonistame matrjoškasid.
PÕNEVAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.