6. detsember 2014

14.nädal koolis. Teine advent

Koolimajas on juba kuused ehitud, piparkoogimajad ja piparkoogid küpsetatud-meisterdatud. Esmaspäeval, 8.detsembril peale teist tundi süütame saalis teise advendiküünla ja klassis avame jõulukalendris aknad. Esmaspäevast reedeni toimub mängude nädal (vahetundide ajal). Teisipäeval, 9.detsembril on jõululaat (müüjad peavad end registreerima huvijuhi juures hiljemalt 8.detsembril). Jõululaadal toimub ka õnneloos. Võtame veidi taskuraha kaasa. Ka vanemad on oodatud jõululaadale head-paremat ostma. Peale neljandat tundi kojuminek, sest kunsti- ja tööõpetuse tegime ära 28.novembril (muusika asemel). Kel on huvi patsipunumise vastu, peab tulema tagasi kooli kell 13.30. Reedel, 12.12 on maagiline kuupäev. Koolis toimub piparkoogijaht ja peale tunde kell 13.30 läheme osa saama Rakvere Linnavalitsuse ja Karmeli Koguduse korraldatud jõulumuusikalist (meisterdame ka).
EELTEATED:
15.dets kell 11.00 "Lumehelbeke" + jõulumaa Rakvere Teatris (kell 10.00 söömine. Palume autoabi, et õigeks ajaks teatrisse jõuda)
16.dets kell 18.00 2.klassi jõulupidu koos vanematega + teised külalised
17.dets kell 12.00 muuseumitund "Jõuluime". Pilet 3 €
18.dets kell 18.00 1.-4.kl jõulupidu. Kõik on oodatud!
19.dets kell 8.30 jõuluaktus (pidulikud riided). Päev lõpeb umbes 9.30
EESTI KEEL - seikleme PÄKAPIKUMAAL. Uurime, missugune on päkapiku päevaplaan detsembrikuus. Valmistume oma klassi jõulupeoks. Kordame õpitud keelereegleid ja teeme lugemistesti.
MATEMAATIKA - võistlus pranglimises (teeme koolis arvutiklassis). Harjutamine teeb meistriks. Anname endast parima! Lahendame tekstülesandeid. Õpime tund, minut ja sekund. Reedeks toome kooli veebitöö nr 14.
LOODUSÕPETUS - tutvume pruunkaru, hundi ja rebase eluga. 16.detsembril esitada uurimus ühe looma kohta.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - valmistume jõuludeks.
                          PÕNEVAT PIPARKOOGILÕHNALIST PÄKAPIKUNÄDALAT!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.