19. detsember 2014

Hurraa! Hurraa! Hurraa! Jõuluvaheaeg!

Täna  oli koolis jõulukontsert, kus esinesid meie kooli noored muusikud, kes õpivad Rakvere Muusikakoolis. 6.klassi õpilased esitasid vahva näidendi, mille sisse oli põimitud 6. kl ja 7.kl laulud ning 3.klassi tüdrukute tants küünaldega. Oli väga ilus jõuluhommik.
Pärast kontserti läksime klassi . Ootamatult sisenes klassi meie õppealajuhataja, kelle käes oli kiri jõuluvanalt. Jõuluvana on hästi kursis meie tegemistega koolis. Ta soovis meile kaunist jõuluaega! Jõuluvana püüab ise ka jõululaupäeval meie juurde jõuda.

I poolaasta on lõppenud ja ees on ootamas II poolaasta.
MIDA ME ÜHISELT ETTE VÕTSIME? Pidasime kooli 105.sünnipäeva, Oliveri ettevõtmisel kogusime loomade varjupaigale raha, Georg korraldas õpetliku seenenäituse, sügise sünnipäeva tähistasime Vihula mõisas, osalesime Eesti Pagari luulevõistlusel, külastasime Tallinnas Nukuteatrit ja Tervishoiumuuseumit, Tartus Eesti Põllumajandusmuuseumis tasuta rukkileiva ja võiprogrammi + Teaduskeskus AHHAA, isadepäeva raames käisid klassis külas Oliveri isa ja Roberti vanaisa, tublid lapsed kirjutasid luuletusi muumidest ja multifilmi "Jääaeg" tegelastest, stiilipäeval saavutasime parima näituse tiitli, külastasime 3D planetaariumi, võistumiksi üle-eestilises 2.klassi matemaatika võistlusel tulime kümne parima hulka, võtsime osa pranglimisest, 21 õpilasest 14 olid jõululaadal aktiivsed müüjad, külastasime Jõulumuusikali POP 2014, jõuluetendust "Lumehelbeke" + jõulutrall Lumemaal, käisime muuseumitunnis "Jõuluime" ja pidasime koos vanemate, sugulaste ja sõpradega maha toreda jõulupeo.
Koolivaheajal puhkame, et siis 5.jaanuaril 2015 uue hooga alustada.
Pärast pidustusi korjame kokku teeküünalde ümbrised ja toome kooli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.