7. november 2015

10.koolinädal

Esmaspäeval, 9.novembril on mardilaupäev. Siis jooksevad mardid majast majja. Kontrolli üle, kas  helkur ripub jope küljes? Helkur on inimese kõige odavam elukindlustus.
Esmaspäeval on kell 8.00 liiklusring. Isadepäeva raames tuleb meile külla Siimu isa, kes tutvustab meile oma hobisid.
Teisipäeval, 10.novembril on mardipäev. Kell 12.30 ujumine Aqvas.
Kolmapäeval, 11.novembril kell 8.35 sõidame tasuta Sagadi looduskooli. Osaleme õppeprogrammis "Metsaga sõbraks". Selga ilmastikule vastavad riided! Koolist saame kaasa kaks pirukat ja kõrrejoogi. Sagadis toimub pärast õppeprogrammi piknik lõkke ääres.Õpilased, kes soovivad lõkkel viinereid või leiba küpsetada, peavad need ise kaasa võtma (samuti kuuma tee). Tagasi jõuame umbes kell 13.15.
Neljapäeval, 12.novembril on koolis külas ämblikud. Ämblikuid tutvustab see sama onu, kes kevadel madusid tutvustas. Kohtumine toimub huvitoas. Pilet 2 eurot.
27.novembril on stiilipäev. Ootan ettepanekuid töötoa läbiviimiseks. Meie stiil on filmist "Nukitsamees".
Õpilasesindus tegi ettepaneku, et II trimestri esimesel koolipäeval tulevad kõik kooli mustas ja valges riietuses. Üllatus on ootamas ka III trimestri alguseks.
EESTI KEEL - rühmatööna valmivad näidendid "Vapper Keefir". Õpime, kuidas näidendit lavastada? Kordame loetelu lauses, pöörame tegusõnu olevikus ja minevikus.
MATEMAATIKA - kordame korrutamist ja jagamist. Harjutame pranglimist ja Mate talgusid.
LOODUSÕPETUS - vestleme taimedest. Ka mürgised taimed on eraldi vaatluse all. Arvutitunnis lubas õpetaja Piret õpetada uurimistöö vormistamist.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - meil on tunnis külaline RRG-st. Pärast seda joonistame metsapostkaardi. Kontrollime üle oma töövahendid.


                                              TOREDAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.