28. november 2015

13. koolinädal

Pühapäeval süüdatakse kodudes esimene advendiküünal.
* Esmaspäeval, 30.novembril kell 8.00 liiklusring. Peale esimest tundi süütame saalis advendiküünla. Kell 12.30 läheme muuseumitundi "Hallo, kosmos! Hallo, Maa!".
* Teisipäeval, 1.detsembril kell 8.30 toimub saalis kogunemine, kus tunnustatakse 1. trimestri tublimaid õpilasi. Klassis  ootavad tunnistused. Algab 2.trimester. Kooli tuleme must-valges riietuses (õpilasesinduse üleskutse ühispildi tegemiseks). Kell 12.30 ujumistund Aqvas.
* Kolmapäeval, 2.detsembril tuleme kooli nagu tavaliselt, kuid koolipäev on teistsugune. Kell 9.30 sööme sooja toitu ja kell 10.00 on väljasõit Tallinnasse muusikali "Karlsson katuselt" vaatama. Etendus algab kell 12.00 (2h 35min koos vaheajaga).Tagasi jõuame orienteeruvalt kell 16.30??? Moonakoti võib kaasa võtta. Lepi vanematega kokku, kuidas koju saad. Meiega sõidavad kaasa 4.klass, huvijuht Evelin ja õpetaja Aire. Bussisõit 5 €.
Neljapäev ja reede on tavalised koolipäeval.
* 01.12-04.12 toimub mängude nädal.

EELTEADE!

* 14.detsembril esitavad Venno Loosaare laule Karl-Erik Taukar ja Getter Jaani. Esinevad klounid Piip ja Tuut. Selle toreda õppepäeva Estonia kontserdisaalis korraldas meile ja 2.klassile õpetaja Aire (8 € + 5€).
* 15.detsembril on õhtul kell 17.00 kogupereüritus lumest (Teadlaste Öö raames). Avatud on erinevad töötoad.
* 16.detsembril on hommikul saalis jõululaat  ja kell 18.00 3.klassi jõulupidu (perepidu).
* 21.detsembril on 1.-4.klassi jõulupidu.

EESTI KEEL - loeme teksti raamatust "Mõttekoguja" ja saame tuttavaks härra Tusasega. Kordame omadussõnu ja vastandtähendusega sõnu.
MATEMAATIKA - teisipäeval teeme kontrolltöö. Kordame korrutamist ja jagamist. Õpime summa korrutamist ja jagamist arvuga..
LOODUSÕPETUS - kordame teadmiste kontrolliks ja teeme reedel töö. Tutvume Päikesesüsteemiga. Räägime planeedist Maa ja tähtsamast tähest Päikesest, valgusest ja varjudest. Muuseumitund on seotud loodusõpetusega. 
KUNST ja TÖÖÕPETUS - teemaks on ikka lumememmed. Kindlasti on vaja valget guašši, punast ja musta viltpliiatsit. Kui jõuame, siis õpime voltima ruumilist kuuske.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.