4. november 2016

9.koolinädal

Kohev lumi on maha sadanud. Esimesed lumesõjad ja lumememmed on tehtud.
Pühapäeval, 6.novembril toimub Kohtla-Järvel  "Viru lauluke". Meie kooli esindavad Emilia 3.a klassist ja Jaanus-Eerik meie klassist. Laulud õpetas selgeks õpetaja Aire. Hoiame neile pöialt!
Esmaspäeval, 7.novembril lähevad meie klassist rahvastepallivõistlustele esindama kooli Kristel, Helena, Melany, Ralf, Patrick, Oliver, Päären, Rando, Robert ja Joosep. Hoiame ka neile pöialt!
TEATED 
10.nov -  10 € Viljandi pärimusmuusika aida + bussisõidu raha
14.nov - õppesõit Viljandisse
EESTI KEEL - meenutame lapsepõlve ja loeme katkendeid A.A. Milne raamatust "Karupoeg Puhh". Koostame kava ja õpime selle järgi jutustama, kirjutame ise kuulutuse. Keeleõpetuses õpime selgeks helitute häälikute naabrid. Saame teada, kuidas kasutada raamatukogu e-katalooge. Juba ammu oli vaja koondada ideekaardile oma mõtted unistamisest. Võtame mõtted kooli kaasa ja kolmapäeval teises eesti keele tunnis kirjutame vähemalt kolmesalmilise luuletuse unistamisest.
MATEMAATIKA - esmaspäeval teeme tunnikontrolli kirjaliku jagamise kohta. Kordame ja lahendame mitmesuguseid ülesandeid. Kui tunnikontroll on hästi tehtud, siis kontrolltööde plaani järgi on kolmapäeval, 9.novembril kontrolltöö. Tutvume arvud 100 000-ni
LOODUSÕPETUS - kordame kontrolltööks. Paaristöö Maailma ja Eesti atlastega. Reedel, 11.novembril on kontrolltöö (kordamisküsimused kaustikus).
KUNST - võtame purgi kaunistamiseks erinevaid töövahendeid kaasa (käärid, kleepsud, paelad, ilupliiatsid, head mõtted jne, PVA-liim, kel olemas).


                                          LUMIST KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.