8. november 2014

10.nädal koolis

10.november on rahvakalendri järgi mardipäev. Esmaspäeval peale esimest tundi toimub kogunemine. Neljapäeval, 13.novembril on viimane päev tuua jõuluetenduse raha (enamusel toodud).  Reedel on 4.tunni ajal koolikontsert, kus esineb ja mängib ukraina muusikat Ruslan (Svjata Vatra esilaulja). Osaleme klassiga küünlaümbriste jahil. Palun kodus küünlaümbrised kokku lugeda ja kirjutada kogus paberile või kotile. Meil oli arutlusteema loodussõbralik eluviis. Küünlaümbriste kogumisega saame kaasa aidata meid ümbritseva keskkonna korrasolekule ja taaskasutusele. Jaht kestab 31.jaanuarini 2015.
* koolis näitus muumidest
* 17.novembril on koolis 3D planetaarium. Pilet 3 €
* 20.novembril on klassi lastevanemate koosolek kell 18.00
EESTI KEEL - nädalateemaks on LÄTIMAA. Jälle on võimalus rääkida klassikaaslastele oma reisimuljetest ja tuua kooli teistele näitamiseks asju, mis on ostetud Lätimaalt. Arvutitunnis õpime kirjutama e-kirja, tutvume Riia Eesti kooliga. Kordame nimi-ja omadussõnu, kõnekäände. Kirjutame etteütluse täis- ja kaashäälikute pikkuste peale.
MATEMAATIKA - õpime liitma ja lahutama 100 piires üleminekuta. Lahendame kahetehtelisi tekstülesandeid ja täht arvu tähisena ülesandeid. Reedeks tuleb kooli tuua veebitöö nr 10 (koondhinne töö nr 6-10). Blogis on vihikute vormistamine!!!
LOODUS-ja INIMESEÕPETUS - kordamine on tarkuse ema. Vestleme tervislikust toitumisest, tervisest ja esmaabist. Ilmavaatlustabeli täitmine kodus.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - kuulamisülesandena valmib karp. Voldime paberist loomi.
Eelteade: muretsege heegelnõel  ja lõnga.

                                              TOREDAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.