22. november 2014

12.nädal koolis

Lumi sadas maha. Aeg liigub kukesammul jõulude poole. Pühapäeval, 30.novembril süüdatakse esimene advendiküünal kodudes ja Rakvere Keskväljakul kell 17.00. 27.novembriks panevad kõik õpetajad I trimestri hinded välja. Neljapäeval, 27.novembril tuleb klassis valmis seada multifilmi "JÄÄAJA" näitus. Otsime kokku kõik, mis antud teemaga sobib ja toome kooli näitusele. Tublid õpilased võiksid kirjutada luuletusi tegelaste kohta. Ka luuletused saaksime näitusele üles panna. Kostüümid peavad ka olema juba valmis seatud. Reedel, 28.novembril on stiilipäev ja 5.tunni ajal toimub meie klassi etteaste.
EESTI KEEL - sel nädalal seikleme SOOMEMAAL. Jälle on võimalus rääkida oma reisimuljetest. Saame teada, et soome keel on eesti keele sugulane. Uurime sugupuud ja keelepuud, soomlasi ja nende kombeid. Loeme Muumioru elanikest ja teisi jutte. Arutleme, kas poisid ja tüdrukud on sarnased või erinevad? Kordame nimi-, omadus-, ase- ja tegusõnu.
MATEMAATIKA - teeme kordamiseks ühe töö, lahedame tekstülesandeid, pranglime, liidame ja lahutame 100 piires üleminekuga. HARJUTAMINE TEEB MEISTRIKS! Reedeks tuleb kooli tuua veebitöö nr 12.
LOODUSÕPETUS - vestleme erinevatest elupaikadest ja metsloomadest. Kirjeldame loomi.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - võtame kaasa heegelnõela ja veidi punast ning valget lõnga. Õpime heegeldama ahelsilmust. Heegeldatud ketist teeme midagi põnevat.
EELTEADE: 9.detsembril on koolis jõululaat
                                                       
                                                                  STIILSET KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.