10. jaanuar 2015

17.nädal koolis


Kui esmaspäeval on lumi maas, siis  toimub kehalises kasvatuses suusatamine. Neljapäeval kell 12.45 on esimene ujumistund. Sel nädalal algavad e-arenguvestlused. Palun kodus vastata küsimustele (ka kokkuvõte).  Esmaspäeval peame huvijuhile teatama, kas meie klass soovib osaleda roomajate üritusel. Eriliste ämblikutega tutvusime eelmisel aastal Tallinnas Loodusmuuseumis.

EESTI KEEL - nädalateemaks on KODU. Vestleme kodust, koduigatsusest, perekonnast, hoolitsemisest, kodustest ravivõtetest. Kordame sõnaliike, ja asesõnu. Töövihikusse tuleb kirjutada järgmine loovjutt.
MATEMAATIKA - tutvume arvudega 0-1000, Võrdleme arve, liidame ja lahutame täiskümnete ja sadadega 1000 piires.
LOODUSÕPETUS - analüüsime kontrolltööd, mis oli tehtud väga hästi. Tutvume uue tööraamatu ja töövihikuga. Vestleme raamatutest ja raamatukogust. Eelmisel aastal käisime raamatukogutundides. Sel aastal on igal lapsel võimalus lugeda raamatukogukoerale, kelle nimi on Hector. Meie klassi Mihkel käis juba lugemas ja sai selle eest koera käpajäljega tunnistuse.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - eelmisel nädal õppisime voltima lehvikut, moodustasime rühmad. Nüüd valmib rühmatööna lumememm.Kui jõuame, siis teeme ka suusatajad valmis. Muretse endale kaks jäätisepulka, sest need sobivad hästi suuskadeks.




                                               TOREDAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.