30. jaanuar 2015

20.nädal koolis

Algab talve viimane kuu. Päevad on muutunud juba pikemaks. Hommikuti on õues valgem. Esmaspäeva hommikul tuleb jälle aknast välja vaadata ja teha otsus suusatamise kohta. Kui suusailma pole, siis toimub tund võimlas. Kolmapäeval, 4.veebruaril  kell 11.00 (kestab1h30min)  on etendus "Kaunitar ja Koletis". Sööme kell 10.10. Palume lapsevanematelt autoabi, et õigeks ajaks teatrisse jõuda (kell 10.20).
Neljapäeval on 2.tunni ajal muusika ja reedel 4.tunni ajal rütmika saalis. Neljapäeval toimub ujumistund kell 12.45. Reedel toimub meie koolis (uues majas) maakondlik emakeeleolümpiaad.
EELTEATED:
11.02 roomajate näitus. Pilet  2€
* Eelmisel aastal olid sõbrapäevaks kingitused (2 €). Mõned lapsed on avaldanud soovi võtta sõbrapäevaloosi. Palun kodus arutada, kas teha või mitte?
20.02 uuslavastus "Buratino" piletiraha 10 € . Etendus toimub 10 märtsil kell 12.00

EESTI KEEL - nädalateemaks on KINO. Saame teada, kuidas valmis multifilm "Porgand". Sel nädalal tuleb oma loovus tööle panna. Proovime ise teha ühe filmi kavandi.  Kordame lauselõpumärke.
MATEMAATIKA - kordame tööks. Teisipäeval on iseseisev töö. Liidame ja lahutame 100 piires. Pranglime, sest tulemas on veel III etapp. Alustame osavõttu Mate Talgutest. Selle nädala lõpus köidame kokku 16.-20.nädala veebitööd.
INIMESEÕPETUS - vestleme inimesest ja inimkehast.
KÄELINE TEGEVUS - plastiliinist voolime oma filmi kaadri jaoks tegelasi. Joonistame lindude toidulauda ja kui jõuame, siis meisterdame lindudele söögimaja (sobib vana mahlapakk jne)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.