17. jaanuar 2015

18.nädal koolis

Esmaspäeval on kehalises kasvatuses suusatamine. Teisipäeval teatrietenduse "Kaunitar ja Koletis" piletite välja ostmine. Kolmapäeval kell 8.30 toimub õppesõit Lahemaale (info blogis). Neljapäeval kell 12.45 on ujumistund.
EELTEATED:
4.veebruaril kell 11.00 Endla Teatri etendus "Kaunitar ja Koletis" Rakvere Teatris
11.veebruaril kell 10.20 on koolis külas loodusmees Toomas Pranstibel oma roomajatega. Pilet 2 €
15.aprillil kell 13.00 esineb meie koolis õpilaste lemmiklaulja Karl-Erik Taukar. Kingitusena kooli poolt valmib fänniraamat. Võib joonistada, kirjutada luuletusi, laulusõnu, häid mõtteid jne A4-le. Pilet 2 €.
EESTI KEEL - nädalateemaks on VANA MÕIS. Tutvume erinevate mõisatega, mõisakoolidega. Uurime oma kodukoha mõisasid. Reedel kirjutame uue loovjutu. Arutleme, mis vahe on julgusel ja hulljulgusel. Õpime h-sõna algusel ja kirjutame harjutava etteütluse.
MATEMAATIKA - kordame ja teeme iseseisva töö. Õpime pikkusühikut kilomeeter ja sirkliga joonestama ringjoont. Pranglime ja reedeks toome kooli veebitöö nr 18.
LOODUS- ja INIMESEÕPETUS - kolmapäeval on õppesõit Lahemaale. Teisipäeval ja reedel räägime muuseumist ja muuseumitundidest. Võrdleme raamatukogu ja muuseumi.
KÄELINE TEGEVUS - lõpetame oma lammaste töö (võtame kooli kaasa veidi pehmet mahulist vatiini, vatti või heledat villa, kel kodus olemas). Suusatajad tegime juba valmis ja sel nädalal valmivad kelgutajad.



                                               VAHVAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.