14. november 2012

Neljas päev koolis

Täna oli üks ütlemata kiire koolipäev. Enne koolitundide algust jõudsime teha õlipastellidega lehetrükki.Tervitusringis vestlesime rahvakalendri tähtpäevadest novembrikuus. Kuulasime muinasjuttu "Naeris" ja tegime sellest kohe oma näidendi. Dramatiseering õnnestus meil väga hästi. Häälisime sõnu, lugesime erinevaid sõnu tahvlilt, lauseid lugesime Karu-aabitsast. Õppisime kirjutama T ja E tähti. Sõnu laduda veel ei jõudnud, aga küllap varsti oleme juba kiiremad. Otsisime klassist erinevaid hulki ja võrdlesime neid. Õppisime kirjutama nr 3 ja kordasime nr 1 ja nr 2 kirjutamist. Aeg lendas nii kiiresti.

Eesti keel - häälida lihtsamaid sõnu, lõpetada töölehel T ja E tähtede kirjutamine (korrata I ja L).  Karu-aabitsast harjutada N tähe lausete lugemist (mitte "hakkida", pigem "lauldes").

Matemaatika - lõpetada nr 3 kirjutamine (korrata nr 1 ja nr 2 kirjutamist), otsida ümbrusest erinevaid hulki, korrata mõisteid ülal-all, paremal-vasakul jne.

NB! Paljundatud tööleht numbrite ja tähtedega on abiks lapsevanemale. Õpetame kohe lapsele selgeks, et Ä, Ö, Ü kirjutame väikeste kriipsudega, mitte täppidega.

Kiitus tublidele emadele, kes osalesid aktiivselt RG psühholoog Maarika Kongi koolitusel!


Järgmine kord kohtume 28.novembril kell 13.00. Kaasa õpimapp (vaatan tehtud tööd üle). Kohtumiseni kooli!
 Dramatiseering muinasjutule "Naeris".



 ...ja tõmbasimegi välja. Hurraa!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.