5. aprill 2014

Aprilli teine nädal

Esmaspäeval, 7.aprillil tuleb  meie eesti keele tundi huvijuht Evelin, kes teab palju põnevat rääkida kaisukarudest.
Neljapäeval, 10.aprillil kell 8.30 toimub õppesõit Tallinnasse. Läheme külla NUKUmuuseumisse, kohtume nukuteatri direktori Joonas Tartuga (aabitsa autorit ei ole Tallinnas) ja igaüks meisterdab nukumeistrite juhendamisel endale nuku. Pärast nukuteatrit külastame veel loodusmuuseumi, mis asub sealkandis. Koolist saame sõiduks kaasa kõrrejoogid, saiakesed ja õunad. Kindlasti võib oma moonakotti lisada veel head-paremat tervislikku toitu. Hommikul tuleb kodus kõht korralikult täis süüa. Tagasi jõuame umbes 15.30-16.00 (mobiilid kaasa).
Reedel, 11.aprillil kell 9.00 läheme lihavõtte muuseumitundi "Lähme kiike katsuma"
EESTI KEEL - Nukits ja Pisik külastavad Tartu mänguasjamuuseumi, kuulamisteksti järgi märgime kaardile Nukitsa ja Pisiku teekonna muuseumisse, tutvume Karu-Lillekäpa, Postimehe-karu, Puhhi ja veel erinevate kaisukarudega. Kordame õpitud keelereegleid ja teeme teadmiste kontrolli. Lugemistekstiga kontrollime tähelepanu ja loetust arusaamist.
MATEMAATIKA - õpime tundma kella (pool, veerand, kolmveerand ja täistundi).Tutvume arvudega 1-100. Arvutame peast ja lahendame tekstülesandeid.
LOODUSÕPETUS - vestleme Päikesest, Maast, tähest, valgusest ja soojusest.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - rühmatööna valmivad suured pühademunad klassi kaunistamiseks. Teeme ettevalmistusi lihavõttepühadeks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.