13. september 2014

Kolmas nädal koolis

Esmaspäeval, 15.septembril on sügisene spordipäev (loodame, et paduvihma ei saja). Raamatuid saab vastata neljapäeviti enne tundide algust või õpetajaga kokkulepitud ajal. Kui keegi on haige olnud või kontrolltöö on ebaõnnestunud, siis neid saab järele teha õpiabitunnis või neljapäeva hommikul.
EELTEADE: neljapäeval, 25.septembril on matemaatika ja kehalise kasvatuse tund. Sööme kell 10.10  ja väljasõit Vihula mõisa ja selle ümbrusesse on kell 10.25. Õpime tundma ümbritsevat loodust ja ühtlasi peame sügise sünnipäeva. Esmaspäeval, 15.septembril selgus, et õpetajal on 25.-26.septembril koolitus. Klassiga sõidavad kaasa õp Vilja ja huvijuht Evelin.
EESTI KEEL: sel nädalal tutvume Saaremaaga. Kõik Saaremaal käinud õpilased saavad oma muljeid jagada. Vestleme rannakülast ja saame tuttavaks Saaremaa poisi Ruudiga. Kui õnnestub saada film "Ruudi", siis reedel vaatame. Kõik saavad töövihikus tutvustada oma lemmikfilmi. Kordame täis- ja kaashäälikuühendit.
MATEMAATIKA: kordame liitmist ja lahutamist 20 piires, samuti liitmise ja lahutamise  seoseid. Lahendame ülesandeid ja neljapäeval teeme kontrolltöö.
LOODUS -JA INIMESEÕPETUS: alustame teemaga "Mets". Õpime tundma erinevaid puid. Lähemalt tutvume lehtpuudega.
KUNST JA TÖÖÕPETUS: teeme lõiketöö "Puuviljad vaagnal", guaššidega joonistame puutüve, aga lehed trükime (lehetrükk).

SPORTLIKKU NÄDALAT KOOLIS!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.