10. oktoober 2014

RPK 105. juubel. Seitsmes nädal koolis

Üks pingeline koolinädal veel ja ongi sügisvaheaeg. Tunnistused saame 1.detsembril. See nädal on pühendatud Rakvere Põhikooli 105. juubelile (Rakvere Põhikool "20"). Lisaks õppimistele ja  proovidele, peame korda seadma oma klassiruumi.
Kolmapäeval, 15.oktoobril kell 9.25 sünnipäevakontserdi proov.
Neljapäeval, 16.oktoobril kell 9.25 ja 12.30 on proovid. Kontserti tulevad vaatama-kuulama Rakvere linna neli lasteaiarühma. Selga pidulikud riided!
Reedel, 17.oktoobril on koolipäeva algus kell 8.30. Saalis toimub aktus ning kogu koolipere näeb sünnipäevakontserti. Tunde ei toimu. Selga pidulikud riided (valge pluus/tume seelik/püksid; poistel soovitavalt panna kaela lips)!
Laupäeval, 18.oktoobril kell 12.00 on sünnipäevakontserdile oodatud kõik lapsevanemad. Kell 17.00 aktus vilistlastele ja külalistele.
PÜHAPÄEVAL ALGAB KOOLIVAHEAEG! Peale koolivaheaega kolmapäeval, 29.oktoobril kell 7.45 sõidame tasuta leivaprogrammile Eesti Põllumajandusmuuseumisse ja külastame AHHAA keskust (10 €). 27.-28.oktoobril on õpetaja koolitusel. Tunde annab õp Vilja.
EESTI KEEL - sel nädalal jõuame Unenäomaale. Uurime, mis on unenägu, mis juhtub inimesega unenägude maailmas, miks inimesed und näevad, kas ja kuidas unenägusid saab tellida, kus üldse asub Unenäomaa? Kordame täis- ja kaashäälikuühendit.
MATEMAATIKA - pranglime, kordame geomeetrilisi kujundeid ja teeme kontrolltöö.
LOODUSÕPETUS - vestleme pargist ja kui jõuame, siis ka vee ringlemisest.
KÄELINE TEGEVUS - suurpuhastus klassis, täiendame oma 1.klassis alustatud kunstiraamatut.


                                              TOREDAT SÜNNIPÄEVANÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.