27. veebruar 2015

24.nädal koolis

Esmaspäeval, 2.märtsil on esimese tunni ajal aktus saalis. Aktusel tunnustame õpilasi, kes on olnud II trimestril tublid ja klassis saavad kätte kõik oma tunnistused.
Kehalises kasvatuses on sisetund. Suusad tuleb koolist ära viia, kel veel viimata.
Algab III ja otsustav trimester. Õppeaasta lõpus on koolisisesed tasmetööd eesti keeles ja matemaatikas. III trimestri lõpuks tuleb eesti keelde hinne raamatute lugemise kohta.
Neljapäeval, 5.märtsil on rütmika tunni ajal saalis teater "KUNINGAPOEG SULASEKS". Pilet 2 €. Ujumistund algab kell 12.45.
NB! 14.märts on emakeelepäev. Blogis on teade huvijuhilt kogu perele.
EESTI KEEL - nädalateemaks on TULETÕRJE. Meenutame õppekäiku Päästeametisse ja tuletame meelde tuleohutuse reeglid, tutvume tuletõrje ajalooga ja tuletõrjujate tööga. Loeme kümneaastasest poisist, kes päästis kahe lapse elu. Saame tuttavaks tuletõrjekoera Nubluga. Kontrollime komaga ja komata sidesõnade kasutamist lauses.
MATEMAATIKA - 4.märtsil on võistlus pranglimises (lemmik-kolmevõistlus).  Kordame korrutamist 2-ga ja õpime korrutama arvuga 3. Õpime suurusi "pool" ja tervik". Teeme töö nr 12.
INIMESEÕPETUS - vestleme postist ja transpordist. Meenutame õppekäiku EESTI POSTI.
KÄELINE TEGEVUS - osaleme rahvusvahelises eTwinningu projektis "Vanast uus". Tööõpetuses läheb vaja kahte erinevat värvi lõnga (võib olla ülesharutatud). Ülejäänud töövahendid saad õpetajalt. CD plaadid on õpetajal olemas. Edaspidi on vaja muretseda natuke vana riiet, millest saaks lõigata välja ühe suurema ja teise väiksema  ringi. Samuti läheb vaja ka niiti ja nõela. Vanast kommikarbist saab teha  "sülearvuti". Muretse endale üks vana kommikarp, mis sobiks "sülearvuti" jaoks.
NB! Iga laps võib ka kodus mõne põneva asja meisterdada. Lase vanemal teha pildid ja saada õpetaja postkasti.



                                                NUPUKAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.