6. märts 2015

25.nädal koolis. Kevadvaheaeg on tulekul. Hurraa! Hurraa! Hurraa!

Veel viimane nädal on vaja pingutada koolis ja ees ootabki kevadvaheaeg.
MÄRTS ON TEATRIKUU JA ESIMENE KEVADKUU.
* Teisipäeval, 10.märtsil kell 12.00 lähme Rakvere Teatrisse vaatama uulavastust "Buratino" (2 h).
* Kolmapäeval, 11.märtsil on vaja tuua huvijuhi kätte ilusaim sõna eesti keeles (vaata blogi)
* Neljapäeval, 12.märtsil on kell 12.45 ujumine.
* Reedel, 13.märtsil tähistame emakeelepäeva . Õpi reedeks pähe üks luuletus (vaba valik). Eesti keele tunnis selgitame välja meie klassi parima deklamaatori.
* Laupäeval, 14.märtsil  on emakeelepäev ja algab vaheaeg.
EESTI KEEL - nädalateemaks on HAMBAARSTI JUURES. Tuletame meelde hambaarsti juures käiku, tema kabinetti, instrumente. Vestleme hammaste hoolitsemisest, räägime oma kogemustest "hambahaldjate" ja hambaarstidega. Arutleme teemal, kui on hirm tundmatu ees. Moodustame küsimusi ja harjutame kirjatehnikat.
MATEMAATIKA - kordame kella tundmist, korrutamist arvuga 2, 3, liitmist ja lahutamist. Teeme tunnikontrolli korrutamise kohta. Õpime korrutama arvuga 4.
INIMESEÕPETUS - vestleme vabrikust ja turust, Kordame õpitut. Jälgime oma seemnete idanemist. Osaleme "Tere, kevad 2015". Kes märkab otsitavaid kevadekuulutajaid (pildid klassis ja internetis "Tere, kevad 2015"), teatab Georgile. Georg hakkab täitma internetis loodusvaatluste tabelit. Teda aitab Karl Johannes. NB! Järelevastamine esmaspäev, 5.tund (tähtsad päevad).
KÄELINE TEGEVUS - jätkame oma eTwinningu projektiga. Iga laps mõtleb ise ühe taaskasutustöö (projekti jaoks) ja võtab neljapäevaks kaasa vajalikud töövahendid.
Paljudel õpilastel on vaja muretseda A4, A3 joonistuspaberid ja värvilised paberid.


                                   KEVADEHÕNGULIST KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.