2. mai 2015

4.-8.mai keskkonnanädal koolis


Meie kooli hoovis on keskkonnanädala raames 4.-11.maini paberikonteiner. 
Paberpakendi konteineritesse võib panna kõiki puhtaid paberist või papist pakendeid. 
  • ajalehed, ajakirjad, kataloogid ja reklaammaterjalid;Keelumärk
  • töövihikud, paberist ja papist kaustikud, kirja- ning joonistuspaber;
  • ümbrikud, kaanteta raamatud.
Paberi ja papi mahutisse ei tohi panna määrdunud või vettinud paberit ja pappi, majapidamispaberit, kasutatud pabernõusid, kartongist joogipakendeid, kilet fooliumi- ja kopeerpaberit.
Vanapaber tuleb koguda eraldi, et võimaldada selle ümbertöötlemine. Pappi ja paberit töödeldakse ning sellest toodetakse ajalehepaberit, pehmepaberit, lainepappi, soojusvilla jms. Vanapaber on hea taaskasutusväärtusega.

Sinu panus paremasse, puhtamasse elukeskkonda on oluline! See on südametunnistuse asi. Kurb oleks tagantjärele tõdeda: „Ja ükski veetilk ei võtnud vastutust üleujutuse tekitamise eest.“

 Kui kellelgi on kodus seisma jäänud ajalehti, reklaammaterjale jne ja pole ahju, kus neid põletada, siis saab selle järgmise nädala jooksul kooli hoovi konteinerisse tuua.

Neljapäeval, 7.mail kell 18.00 on meie klassi kevadpidu. Ühiselt katame väikese peolaua. Kõik on oodatud! 

EESTI KEEL
- nädalateemaks on LOOMAAED. Tutvume zooloog Aleksei Turovskiga. Räägime ja loeme luuletusi loomaaialoomadest. Vestleme fantaasialoomadest. Õpime tundma sõnu. millel võib olla mitu tähendust (nt sokk-sokk). Arutleme, mida tähendab vabadus?. Kordame keelereegleid. Teisipäeval kell 8.00 saab parandada etteütlust (i ja j õigekiri), kel oli kodus õppimata ja said halva hinde.
MATEMAATIKA - õpime termomeetrilt lugema külma- ja soojakraade (temperatuur). Korrutustabel hakkab varsti selgeks saama. Sel nädalal õpime korrutama ja jagama arvuga 8. 
2.klassi lõputöö matemaatikas on 21.mail. 
LOODUSÕPETUS - õpime tundma veekogusid ja veetaimi.
KÄELINE TEGEVUS -  joonistame pilte kevadest.

KESKKONNASÕBRALIKKU KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.