6. veebruar 2016

20.nädal koolis- punase tuleahvi aasta algus, vastlapäev, sõbrapäev koolis

Sel nädalal on palju tähtpäevi.
Esmaspäeval, 8.veebruaril kell 16.40 algab hiina kalendri järgi punase tuleahvi aasta. Uue ahviaasta plakatid kaunistavad meie klassi ja koridori.
Teisipäeval, 9.veebruaril on vastlapäev.
Neljapäeval, 11.veebruaril 5.tunni ajal tutvustab oma loovtööd 8.klassi õpilane Kristel. Temalt on ka üleskutse aidata loomade varjupaiga loomi (info blogis).
Teatripilet 10 eurot.
Reedel, 12.veebruaril tähistame koolis sõbrapäeva (info blogis).
Teatripiletite väljaost
22.veebruaril kell 12.30 tähistame Eesti Vabariigi saabuvat sünnipäeva Rakvere Linnakodaniku Majamuuseumis. Pilet 3.50 €.
EESTI KEEL - loeme katkendeid Henno Käo raamatust "Väike rüütel Rikardo". Saame teada, mis on kunstmuinasjutt, kirjeldame erinevaid tegevuskohti ning õpime alale-, alal- ja alaltütlevat käänet. Teeme ühe lugemistesti ja treenime sulghäälikute õigekirja (kui õpid lugema nii nagu kirjutasid, siis leiad ka kirjavea üles).
MATEMAATIKA - osaleme Matetalgutel. Õpime võrdlema arve 10 000-ni, kirjalikult liitma ja lahutama 10 000 piires (eeltööd oleme juba teinud).
LOODUS- ja INIMESEÕPETUS -  rühmatööna valmivad plakatid reeglitega, mida tuleks elektriga seoses kindlasti järgida. Õpime kokku panema vooluringi.
KUNST- ja TÖÖÕPETUS - meisterdame kaardid sõbrapäevaks ja iga õpilane teeb ühe "vastlakukli".


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.