16. aprill 2016

29.koolinädal

Esmaspäeval, 18.aprillil saabub kooli mõõtmetelt suur ja sisult mahukas loodusteemaline interaktiivne LOTTE LOODUSMÄNG. Mäng kaasab kõiki üheskoos Eestimaa loodust avastama.
Neljapäeval, 21.aprillil kell 11.20 (4.tund) on koolis etendus "Tervist, doktror Ai-Ai-Ai!". Pilet 2 eurot.
5. ja 6.tunni ajal toimub saalis loovtööde konverents. Peale 4.tundi koju!
Reedel, 22.aprillil on 4.tunni ajal kokanduskonkurss (puuviljade serveerimine).

EELTEADE (varasem info blogis)
Esmaspäeval, 25.aprillil algab muusikalise liikumise nädal. Esmaspäeval võib kooli tulla sportlikus riietuses. Aeroobse hommikvõimlemise viib läbi aeroobikatreener Merle Laud.

EESTI KEEL - loeme reisijutte.Teeme tutvust Prantsusmaa pealinna Pariisiga ja Uus-Meremaaga. Uurime võõrsõnastikust sõnu. Õpime da-vormi õigekirja, kordame i ja j õigekirja ning õpime erandsõnu. Kordame lõputööks.
MATEMAATIKA - kordame ja teeme teisipäeval kontrolltöö. Hakkame õppima murdusid. Murdudega tegime tutvust juba 2.klassis.
LOODUS-ja INIMESEÕPETUS - eelmises tunnis vestlesime kohalikest omavalitsustest Eestimaal. Klassijuhatajatunnis oli omavalitsuse kohta rühmatöö (kool-riik, klass-omavalitsus) ja selle esitlus. Sama teemaga jätkame ja võib-olla jõuame ka tutvuda Toompeaga.
KUNST ja TÖÖÕPETUS- rühmatööna valmivad kaunid kevadlilled saali kaunistamiseks. Selleks peab õppima "kommituutut"tegema.

                                   PÕNEVAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.