26. oktoober 2016

8.koolinädal

Koolivaheaeg möödub kiiresti. Jälle algab kool.
Esmaspäeval, 31.oktoobril tuleme kooli halloweeni riietuses. See on meie kooli õpilasesinduse üleskutse. Ka klass on vaja kaunistada halloweenilikult. Kui kellelgi on kodus olemas väiksem kõrvits, siis võiks kodus "kõrvitsanäo" valmis lõigata.
Meie rahvakalendris on 10.novembril mardipäev. 

TEATED
* Esmaspäeval, 31.oktoobril toimub võistlus pranglimises. Sel aastal olete juba OSKAJAD ja võistlete võrdselt 4.-6.kl õpilastega. HARJUTAMINE TEEB MEISTRIKS!
* Esmaspäeval, 14.novembril sõidame Viljandisse teatrisse ja teeme muusikat Pärimusmuusika aidas.
Varakult ostetud teatripiletid sai õp Aire veelgi soodsamalt. 
 10.novembriks palun maksta 10 eurot (bussisõit+ muusikaait). 
Neljapäeval, 3.novembril on klassijuhataja tunni ajal koolis külas Toomas Pranstibel. Seekord tutvustab ta meile eksootilisi linde (varem maod, ämblikud). Pilet 2 eurot (mitteosalejad on tunnis).
EESTI KEEL - teeme kokkuvõtte vaheajast (mõtle juba kodus, millest tahad rääkida). Õpikus algab uus peatükk "Lähme raamatukokku". Raamatukogu on meile tuttav koht. Esimeses klassis käisime raamatukogus tundides. Paljud õpilased meie klassist lugesid raamatukogus ette lugemiskoer Hekule. Kevadel osalesime raamatukogu kunstiprojektis. Loeme jutte, teeme harjutusi ja õpime selgeks helilised ja helitud häälikud. Nädala lõpuks oskame kasutada ki- ja gi-liidet.
MATEMAATIKA - õpime kirjalikult korrutama ja jagama ühekohalise arvuga. Lahendame mitmesuguseid ülesandeid.
LOODUSÕPETUS - võrdleme gloobust ja kaarti. Saame teada, mida tähendab mõiste mõõtkava. Õpime, kuidas mõõta vahemaid kaardil ja milliseid kaarte on üldse olemas.
KUNST - juba enne vaheaega saite teada, et vanast ajakirjast/kataloogist  on vaja leida A4 suurune (või veidi väiksem) inimese näo pilt. Selle pildi lõikame pooleks. Teise poole pildist peate ise joonistama.
Kui oled pildi leidmisega hädas, siis õpetaja aitab (pildid olemas).

TOREDAT KOOLINÄDALAT!

                                                                                                                     MIDA NÄED PILDIL?  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.