14. märts 2017

Teatripäev

Täna toimus Rakvere Teatris 3.maakondlik teatripäev. Meie käisime  vaatamas Von Krahli Teatri etendust. 

“Kummi T” on lavastus Ole Lund Kirkegaardi lasteraamatu “Kummi-Tarzan” ainetel, mis avab ühe teistest täiesti erineva poisi maailma rahuluolematute täiskasvanute ja kiusavate koolikaaslaste keskel. Narritud koolipoisi Ivani maailm muutub üheks päevaks, kui kõik tema soovid täituvad ning ta saabki tõeliseks meheks ja kardetud tüübiks. Kuid juba järgmisel päeval on kõik tagasi – Tarzan on jälle Kummi-Tarzan, pükste märgamine jätkub ja isa karjub Ivani peale samamoodi kui enne. Õnneliku lõputa, veidi kurb aga õpetlik lugu sellest, kuidas meie ootused lastele on tihti liiga suured ja me ei taha neil lasta olla need, kes nad päriselt on.


Pole varem näinudki sellist lavastust, kus saab pidevalt südamest naerda. Pärast etendust kogunesime teatrihoovi, kus inimketist moodustus rõõmus ja kurb nägu - teatrimaskid. See sündmus filmiti drooniga. Loodame peagi filmitut näha.



Head teatripäeva külalised!

Tahame teatripoolt veelkord avaldada tänu Teie osalemise eest! Meile tundus,et päev läks korda ja  suuri muresid ei olnud. Meil oli sel päeval külas tervelt 1143 last, mida justkui polnudki aru saada. 

Loodame,et lastel oli huvitav ning hariv. Võib-olla nii mõnigi sai endale külge pisiku, millest ta enam ei raatsi loobuda!

Lugupidamisega Rakvere teatri kollektiiv

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.