14. märts 2014

Täna on emakeelepäev ja 3.veerandi viimane koolipäev. Teise tunni ajal oli saalis väga kihvt puhkpilliorkestri "Brassical" kontsert. Plaksutasime nii, et peopesad olid tulised. Soovitame seda kontserti teistelegi. Kuna ees on kevadvaheaeg, siis tuletasime klassis meelde liiklusreeglid, ohu ja ohtuse nõuded. Neljanda tunni ajal oli saalis pidulik aktus, mis oli pühendatud emakeelepäevale. Meile esines Virumaa Tütarlastekoor ning meie kooli õpilased. Pärast seda sai sõna direktor, kes autasustas kooli parimaid pranglijaid. Meie klassis sai  RANDO I koha, OLIVER II koha ja TIMO III koha. Seejärel kutsuti lavale 1.-3.kl õpilased, kel olid tunnistusel ainult viied ja eeskujulik käitumine ning lava ette need, kel tunnistusel neljad ja viied. 4.-9.kl võib tunnistusel olla kuni kolm "4" ja käitumine eeskujulik või hea. Meie klassis olid kõik viied tunnistusel: GEORGIL, LIISAL, HELENAL, KRISTELIL ja RANDOL. Neljad ja viied: LISANDRAL, PÄÄRENIL, ANDRAL, LISBETHIL, MELANYL, JAANUS-EERIKUL, MIHKLIL, MARTINIL, RALFIL, ROBERTIL, TIMOL ja JOOSEPIL.
Sel veerandil külastasime EESTI POSTI, pidasime koos vanematega aabitsapidu, käisime Oandul hundiretkel, pidasime sõbrapäeva muuseumis ja koolis, kohtusime TARVA korvpalluritega, joonistasime Eesti Vabariigi presidendile ja saime tänukirjad, käisime esimeses raamatukogutunnis, osalesime küünlaümbriste jahil ja kogusime neid 12 453 tk kaaluga 23,3 kg. Lääne -Virumaal saavutas esikoha meie Karl-Johannes, kes kogus üksinda 3920 küünlaümbrist.
3.veerand oli tegus veerand. Oliveri ema küpsetas meile maitsva koogi  veerandi lõpetamise puhul. Suured tänud kogu klassi poolt!
HURRAA! HURRAA! HURRAA! EES ON KEVADVAHEAEG! KOOL ALGAB 24.märtsil.
PEAME MEELES, ET OSALEME PROJEKTIS "TERE, KEVAD!" Saada õpetaja meilile andmed!!!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.