28. märts 2014

Viimase veerandi teine nädal koolis

Esmaspäeval, 31.märtsil kell 9.00 läheme teise raamatukogutundi. Teisipäev, 1.aprill on naljapäev. Reedel, 4.aprillil kolmanda tunni ajal on kohtumine Marko Tormiga. Reedeks tuleb huvijuhile teatada nimed, kes osalevad talendipäeval.
EESTI KEEL - Nukits ja Pisik seiklevad edasi Tartus. Sel nädalal jõuavad nad Tartu ülikooli loodusmuuseumi. Kuulame põnevat teksti mammutitest ja loeme vahvaid palasid inimestest ning loomadest, nuputame mõistatusi loomade kohta, Loovülesandena kirjutame ise ühe õpetliku loo (kirjapaber A4). Kordame täis- ja kaashäälikuid, nende pikkusi, pealkirja õigekirja, kirjatehnikat ja harjutame lugemistesti tegemist. Koolis otsustame, kas reedel toome lemmikloomad kooli või piisab lemmiklooma pildi vaatamisest ja tema tutvustamisest.
MATEMAATIKA  - õpime üleminekuga lahutamist 17-st, 18-st. tutvume erinevate kelladega ja nende ajalooga. Õpime mõisteid pool ja veerand. Teeme tutvust kellaaegadega.
LOODUSÕPETUS - vestleme päevast ja ööst. Projekt "Tere, kevad!"
KUNST - joonistame mustreid.(võid juba kodus mõelda, missuguseid mustreid teha tahad). Tunnis läheb vaja viltpliiatseid ja värvilisi pliiatseid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.