22. märts 2014

Viimase veerandi esimene nädal koolis

Algabki 1.klassi viimane veerand. Esmaspäeval, 24. märtsil on eesti keel, eesti keel, matemaatika ja käeline tegevus. Tunnistus vanema allkirjaga tuleb tuua kooli. Kindlasti tuleb lugeda blogis olevaid teateid (20.03). Kolmapäeval, 26.märtsil  kell 8.30 toimub õppekäik Päästeametisse. Enne õppekäiku saab koolikoti panna klassi. Õpetaja ootab  õpilasi Päästeameti maja juures. Oliveri ema lahkub viimasena koolimajast ja võtab auto peale lapsed auto, kel pole transporti Hea, kui leidub vanemaid, kes aitaksid meid pärast õppekäiku autodega tagasi kooli (umbes kell 9.30). Siis jõuaksime veel ka tunde pidada.
EESTI KEEL - teeme kokkuvõtte kevadvaheajast ja püstitame uued eesmärgid 4.veerandiks. Vestleme reisimisest, rongisõidust, uute sõprade leidmisest ja saame tuttavaks mujal maailmas elavate loomadega. Kõigil on võimalus rääkida oma reisimuljetest. Kordame täishäälikute pikkusi, tähestikku ja tähestikulist järjekorda ja õpime küsimusi kellega? millega? kelleta? milleta?
MATEMAATIKA - pearõhk on ikka selgeks saada üleminekuga arvutamine 20 piires (tulp-ja tekstülesanded). Teeme ära iseseisva töö, mis eelmisel veerandil jäi tegemata. Teemad: aeg, öö ja päev. Aasta, kuu, nädal. Järgmisel nädalal läheb vaja kella (geomeetriliste kujundite komplektis olemas või mõni muu kell).
LOODUSÕPETUS - õppekäik Päästeamatisse. Kui jõuame, siis räägime meeltest.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - joonistame kevadpilte.
glitter-graphics.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.