7. september 2013

Septembri teine nädal koolis

Algamas on teine koolinädal. Kooli tuleb tuua täidetud leht, mille medõde reedel andis. Neljapäeval on pildistamine. Klassipildi teeme koolipluusides. Neljapäeval, 12. septembril kell 18.00 tervitab saalis kõiki lapsevanemaid direktor, järgneb klassikoosolek (e-kool, töökorraldus 1.klassis). Osavõtt koosolekust vajalik (ühised otsused).
Eesti keel - loodame, et Avita kirjastusest saabuvad uued aabitsad ja töövihikud. Siis on kõigil ühesugused aabitsad ja töövihikud. Nii saame koos lugeda ning korralikult paaristööd teha. Nädal tuleb töine, sest õpime häälikuid ja tähti Ä, E, I, M, N, H ja K. Tähed on juba lasteaias selgeks õpitud ja nüüd tuleb lugemisoskust treenida. Töövihikus kordame tähtede õiget kirjutusviisi.
Matemaatika - kordame mõisteid kõrgem-madalam, laiem-kitsam, suurem-väiksem, võrdne, rühmitame hulki.
Loodusõpetus - vestleme ikka värvidest looduses ja tunnustest. Tunnus näitab, missugune asi või loom on.
Kunst ja tööõpetus - joonistame sügispildi ja reedel meisterdame looduslikust materjalist põnevaid asju. Mõtteid võid saada blogist, raamatutest, internetist ja kõige parem, kui ise asjad välja mõtleme. Valminud asjadest teeme klassis näituse ja kutsume ka vanemad ning koolikaaslased vaatama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.