17. jaanuar 2014

Jaanuari kolmas nädal koolis

Uus koolinädal algab uue tunniplaaniga. Teisipäeval on kaks suusatundi, mis toimuvad koolihoovis (kehalise kasvatuse õpetaja rääkis, missugused nõuded on suusatunniks). Hommikul tuleb pakitud suusad panna suusaruumi.
Eesti keel - Nukits ja Pisik satuvad luugiruumi, tutvume kunstnik Jüri Mildebergiga, õpime koostama intervjuu küsimusi, loeme "Härra Linnu lugu", "Suur maalritöö" ja vestleme üldse loomingust. Kordame täis- ja kaashäälikuid ja nende pikkusi, õpime täishäälikuühendit ja harjutame kirjatehnikat (tuleb üks koondhinne). Teeme suulisi (kirjalikke) harjutusi Õigekirjaõpikust. Valmistume aabitsapeoks.
Matemaatika - kordame liitmist ja lahutamist 20 piires üleminekuta. Arvutame peast (üks koondhinne). Õpime pikkusühikuid sentimeeter ja meeter. Lahendame tekstülesandeid. Neljapäeval on pranglimine.
Loodusõpetus - vestleme loodusest (taimed, loomad, seened; eluta loodus - asjad, materjalid). Kui sul jäi värvimata tv lk 21 talvine pilt, siis lõpeta värvimine. Korda eluslooduse tunnused. Töövihikust lk 23 lõike- ja kleepetöö teeme tunnis.
Kunst ja tööõpetus - eelmises tunnis tegime rebimistehnikas lumememme ja nüüd teeme salvrätikuulidest lumemeest. Võtame kaasa ühe topsi, kuhu saab valmistehtud kuulid hoiule panna. Kunsti ja tööõpetuse töövahendid peavad olema koolis (kontrolli üle!)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.