25. jaanuar 2014

Jaanuari neljas nädal koolis

Loodame, et ilmataat on hea sõber ja lubab meil teisipäeval suusatama minna.Sel nädalal saab veel tuua küünlaümbriseid.  Neljapäeval, 30 jaanuaril kell 18.00 on saalis meie klassi aabitsapidu.
Eesti keel - Nukits ja Pisik on raamatukogus ja tutvuvad erinevate teatmeteostega. NB! Kui sul on kodus olemas põnev teatmeteos, siis võta kooli kaasa ja tutvusta oma raamatut klassikaaslastele (võime jälle näituse teha). Kordame õpitud keelereegleid (eriti hääliku pikkus), pöörame tähelepanu kirjatehnikale (ärakiri) ja teeme harjutusi Õigekirjaõpikust.
Matemaatika - kordame pikkusühikuid sentimeeter ja meeter. Lahendame kordamisülesandeid ja hakkame õppima liitmist 20 piires üleminekuga (9+2, 9+3 jne).
Loodusõpetus - teeme väikese teadmiste kontrolli (küsimused kordasime eelmises tunnis). Tutvume teemaga "Liikumine"
Kunst - meie president on välja kuulutanud joonistusvõistluse. Mõtle, millest joonistaksid presidendile. Esmaspäeval joonistame pildi valmis. Reedeks muretse üks looduspilt (näiteks vana looduskalender), millele saame peale kleepida ühe toreda leevikese või rasvatihase. Kontrolli, et sul oleks olemas must, punane/kollane paber, liimipulk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.