8. veebruar 2014

Sõbrakuu teine nädal koolis

Sel nädalal toimub koolis võõrkeelte nädal. Kuigi meie veel inglise keelt ei õpi, on kõigil 1.-9.klassi õpilastel võimalik kolmapäeval, 12.veebruaril kell 10.30 kohtuda TARVA meeskonna korvpalluritega. Võistkonnas on mängijaid, kelle emakeeleks on inglise keel. Rahu Hallis toimub näidistreening. Teisipäeval, 11.veebruaril sõidame Oandu looduskeskusesse (vaata blogi 7.02). Reedel, 14.veebruaril on rahvusvaheline valentinipäev. Koolis me tähistame sõbrapäeva. Hommikul antakse igale lapsele number. Teise samasuguse numbri peab koolipäeva jooksul üles otsima. Kui numbrid on paarilisega kokku pandud, siis ootab huvijuhi juures väike üllatus.  Reedel kell 9.00 on muuseumitund "Saame sõpradeks". Koolis jätkub sõbrapäev, kus jagame kingitusi, mängime, töötab postkontor ja kohvik. Riietuses võiks olla midagi punast või roosat, süda jne.
Eesti keel - sel nädalal räägime palju sõpradest ja sõprusest. Nukits ja Pisik tutvuvad kirjastuse AVITA majaga ja leiavad endale uue sõbra. Saame teada, kuidas valmivad õpikud. Kordame omadussõnu, õpime uue keelereegli, et ka kohanimed kirjutatakse suure algustähega, liidame sõnad liitsõnadeks.
Matemaatika- õpime, kuidas mõõta kaalu (g, kg) ja liitreid (l). Õpime üleminekuga liitmist 6+ ja 5+. Arvutame peast (reedel koondhinne).
Loodusõpetus- vestleme tervest ja puhtast kehast. Teeme kokkuvõtva töö tervisliku eluviisi kohta.
Kunst ja tööõpetus - joonistame oma sõpra ja muuseumitunnis meisterdame midagi sõbrapäevaks. Üllatus!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.