8. märts 2014

3.veerandi viimane nädal koolis

Ongi lõppemas 3.õppeveerand. Kolmapäeval, 12.märtsil läheme külla Lääne-Viru Keskraamatukogu lasteosakonda. Seal toimub meil esimene tutvustav raamatukogutund (teine tund on 31.märtsil). Reedel, 14.märtsil tähistame emakeelepäeva. Sel päeval tuleme kooli pidulikus riietuses, sest toimub 3.veerandi lõpetamise aktus. Teise tunni ajal on saalis puhkpilliorkestri "Brassical" kontsert (pilet 2 €). Reedel on "palgapäev", sest saame oma esimesed riiklikud tunnistused.
EESTI KEEL - raamatukogu külastus, raamatute laenutamine, eritüüpi raamatud. Kordame pealkirja ja nimede õigekirja, lauselõpumärke ja õpime selgeks reegli, et s-i ja h kõrval on tavaliselt k, p,t. Lihvime oma kirjatehnikat ja teeme erinevaid harjutusi.
MATEMAATIKA - kordame õpitut, lahendame erinevaid ülesandeid, teeme iseseisva töö nr 11. Tutvume ajaühikutega (suuliselt).
LOODUSÕPETUS - esmaspäevaks võtame kooli kaasa loodusõpetuse töövihikud. Eelmises tunnis oli  nii palju arulemist, et õpetaja unustas töövihikud kokku korjata. Vestleme veel ohust ja ohutusest ning kodu teemal.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - osaleme projektis "Tere, kevad!". Arendame tähelepanu ja kuulamisoskust. Õpime joonistama lindu suurelt (kehaosade kaupa).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.