1. märts 2014

Märtsi esimene nädal koolis


Alanud on esimene kevadkuu ja peagi on lõppemas kolmas õppeveerand. Sel nädalal saame veel parandada hindeid ja järele teha tegemata töid. Veerandi viimasel nädalal enam töid parandada ei saa. 14.märtsil saame oma esimesed riiklikud tunnistused, kus peal on hinded. Meie kõige tähtsam töö on õppimine. Hinded on meie enda teenitud palk.
EELTEADE: 14.märtsil on teise tunni ajal koolis puhkpilliorkestri Brassical kontsert. Pilet 2 eurot. Samal päeval tähistame ka emakeelepäeva.
EESTI KEEL - teema KOGUMINE. Kui kellelgi on mingi kogu, siis võiks ta selle või mingi osa kogust kooli kaasa võtta ja tutvustada klassikaaslastele. Õpetaja toob näha oma euromüntide kogu. Tutvume lastekirjanduse keskuse hoidlatega ja saame teada, mida seal hoitakse. Loeme lahedaid lugemispalu, kordame liitsõnu, täishäälikuid ja kaashäälikuid ning nende pikkusi. täishäälikuühendit. Harjutame kirjatehnikat.
MATEMAATIKA - põhirõhk läheb üleminekuga liitmisele ja lahutamisele 20 piires. See peab hästi selgeks saama. Reedeks tuleb peastarvutamise koondhinne. Lahendame ülesandeid ruudulisse vihikusse. Ajaühikutega (öö-päev, aasta, kuu, nädal, kell) teeme tutvust ja uuel veerandil kordame neid veel.
LOODUSÕPETUS - vestleme teemal "Oht ja ohutus". Harjutame helistamist hädaabinumbrile 112.
KUNST - kokkuvõte meisterdatud lauamängudest. Kingitus naistepäevaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.