2. jaanuar 2015

2015.aasta esimene nädal koolis (16.õppenädal)

Ja ongi vahva jõuluvaheaeg lõppemas. Kohtume koolis esmaspäeval, 5.jaanuaril kell 8.30. Tunniplaan on esmaspäeval sama. Kui tunniplaanis muutusi ei tule, siis esimene ujumistund toimub neljapäeval, 15.jaanuaril kell 12.45. Kooli tulles võtame kaasa vahetusjalanõud, mis said vaheajaks koju viidud. II poolaastast alustavad kõik õpilased kirjutamist tindipliiatsiga. Blogist on kohustuslik korrata vihikute vormistamine. Võtame kasutusele uued joonelised ja ruudulised vihikud ja nende vormistamisel ei tohi enam vigu teha (kasutamata joonelised ja ruudulised lehed lõigata välja ja panna vihikumappi). Sel poolaastal alustame e-arenguvestlustega. Teatrietenduse "Kaunitar ja koletis" piletite raha 10 eurot palun tuua hiljemalt 19.jaanuariks (kel maksmata). 31.jaanuarini on käimas  küünlaümbriste jaht. Anname oma panuse taaskasutusse ja toome küünlaümbrised kooli.

EESTI KEEL - jutustame jõuludest ja jõuluvaheajast, tutvume uue õpiku ja töövihikuga, kordame õpitud keelereegleid.
MATEMAATIKA- kordame geomeetrilisi kujundeid, pikkusühikuid, liitmist ja lahutamist 100 piires. Õpime tundma täisnurka. Pranglime koolis ja kodus. Veebruaris on järgmine võistlus.
LOODUSÕPETUS - leppisime juba varem kokku, et loodusõpetuse kontrolltöö teeme uue aasta esimesel koolinädalal. Kordame loomi, et kontrolltöö hästi läheks.
KUNST JA TÖÖÕPETUS - teeme vahakriipes töö "Ilutulestik". Selleks on vaja kooli kaasa võtta vahend, millega saaks kraapida (vana sukavarras/pastapliiats/pintslivars jne, A3 paber, õlipastellid, must guaššvärv). Rühmatööna valmivad suured lumememmed. Kontrollime üle oma vajalikud töövahendid (paljudel on vaja osta uued).


LOODAME, ET LUND SAJAB JUURDE. PÕNEVAT UUT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.