3. oktoober 2015

6.nädal koolis

Veel veidi pingutamist ja algabki sügisvaheaeg (17.oktoober-25.oktoober).
Esmaspäeval, 5.oktoobril on õpetajate päev. Esimese tunni ajal on saalis aktus.  9.klassi tublid õpilased Kristin ja Grete-Liis annavad tunde. Esmaspäeval on viis tundi, mitte kuus nagu tavaliselt esmaspäeviti. Õpetajad on jällegi õpilaste rollis. Kindlasti tuleb tore koolipäev. Anname endast parima noorte õpetajate heaks. Hommikul kell 8.00 on ikka liiklusring.
Teisipäeval, 6.oktoobril kell on 12.30 ujumine.
Kolmapäeval, 7.oktoobril kell 13.30 toimub mudilaskoor. Kahjuks on meie klassis õpilasi, kel on juba põhjuseta puudumisi mudilaskoorist.  Püüame vältida selliseid puudumisi.
* Juba mitmed õpilased on vastanud raamatuid. Mõnel õpilasel on lausa kaks raamatut vastatud.
EESTI KEEL - tutvume detektiiv Triibikuga. Kordame nimisõnu, ainsust ja mitmust. Harjutame kirjatehnikat, sest õiged tähekujud ja numbrid on pika suvega meelest läinud. Kirjutame etteütluse ja teeme lugemistesti.
MATEMAATIKA - kahekohaliste arvude liitmine ja lahutamine peast. Harjutame kirjalikku liitmist ja teeme tunnikontrolle. Blogist tuleb korrata vihikute vormistamist!
LOODUSÕPETUS - räägime  ja vaatame e-tunnist midagi põnevat kahepaiksete  ja roomajate kohta.
KUNST ja TÖÖÕPETUS - joonistame sügislilli vaasis ning üks joonistamise ülesanne on seotud funktsionaalse lugemisega.
Rakvere Teatri kinos näidatakse koguperefilmi Viplala". Eesti keele tunnis lugesime sellest väikesest kümnesentimeetrisest mehikesest ja saime tuttavaks perekond Blomiga.
Kuna paljud lapsed tahtsid seda filmi Tallinnas vaadata, siis klassi ühiskülastust kinno ei toimu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.