22. oktoober 2015

Teated

29.oktoobril toimub tasuta kontsert koolis.
4.novembril on koolis 3 D Planetaarium. Valisime filmi "Astromüüdid". Pilet 2.50
6.novembril tuleb loodusõpetuse tundi Palmse Looduskeskuse pedagoog ja tutvustab meile hülgeid, kes elavad Läänemeres.
11.novembril sõidame tasuta õppeprogrammile Sagadi looduskooli . Bussisõidu ja programmi maksab kinni Keskkonnainvesteeringute Keskus. Koolist saame kaasa pirukad ja kõrrejoogi. Viinerid (vardad?) peab ise kaasa võtma. Lõke olemas.
12.novembril on koolis ämblikud. Ämblikute tutvustamine toimub huvitoas. Ämblikke tutvustab sama mees, kes kevadel madudega koolis külas käis. Kui keegi pelgab ämblikke, siis võib klassis tunnis olla.  Pilet 2 €
27.novembril toimub koolis stiilipäev. Meie stiil on filmist "Nukitsamees" Otsime endale sobiva riietuse ja mõtleme esinemisele.
30.novembril on muuseumitund "Hallo, Kosmos! Hallo, Maa!". Pilet 2.50

2.detsembril Estonias  muusikal "Karlsson katuselt". Bussisõit 5 €
14.detsembril Estonia Kontserdisaalis Venno Loosaare laule esitavad Karl-Erik Taukar ja Getter Jaani. Esinevad klounid Piip ja Tuut. Osa õpilasi on juba õpetaja Airele raha maksnud. Ka ülejäänud õpilased maksavad 13 eurot (pilet 8 €+5 € bussisõit) õpetaja Airele.
15.detsembril kell 17.00-19.00 on meie koolis jõulueelne heategevuslik üritus "Lumeteadus", mis oleks jätk festivalile Teadlaste Öö. Üritus on tasuta ja  mõeldud kogu perele.
16.detsembril toimub koolis jõululaat
16.detsembril kell 18.00 on 3.klassi jõulupidu (perepidu)
21.detsembril 1.-4.klassi jõulupidu

NB!
15.jaanuaril 2016.aastal sõidame Tartu AHHAA teaduskeskusesse. AHHAA külastus on tasuta. Samal ajal on Ahhaa teaduskeskuses avatud spiooninäitus. 23.septembril võitsid Robert, Helena, Liisa, Melany ja Martin maskeerimismängul "Looduslik valik" peaauhinna kogu klassile. Lisana on tellitud Planetaariumi külastus, mis maksab 2 eurot. Päikesesüsteemi õpime nii 3.klassis kui ka 4.klassis. Bussisõit Tartusse ja tagasi Rakveresse 10 € tuleb ise maksta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.