16. jaanuar 2016

2.nädal koolis

Teine koolinädal on algamas.  Kehtima hakkab suusaveerandi tunniplaan. Meie klassil on suusatunnid teisipäeviti 5. ja 6.tunni ajal. Suusatunnid peetakse vahetunnita Palermo metsas. Uue tunniplaani kirjutasime päevikusse. Tore on see, et reedeti on nüüd neli tundi. 3.klassi e-arenguvestlused hakkavad toimuma esmaspäeviti kell 14.15, neljapäeviti kell 14.00  ja reedeti kell 12.20. Oleme omavahel kokku leppinud, et tunnis tuleb aktiivselt töötada, siis jääb kodus ainult korrata või lõpetada pooleliolev töö.
Esmaspäeviti kell 8.00 on liiklusring.
Teisipäeviti kell 8.00 ja neljapäeval 6.tund on õpiabi /tööde järelevastamine/parandamine
Õpilane, kes on koolist puudunud, peab tegema kontrolltööd järele 10 koolipäeva jooksul. Trimestri hinnete väljapanemisel on olulised kontrolltööde hinded.
Kolmapäeviti kell 13.20 on mudilaskoor.
Raamatute vastamine toimub õpetajaga kokkuleppel üks raamat korraga.
Neljapäeval, 21. jaanuaril klassijuhatajatunni ajal esineb saalis Kauri kooli ajaloolise tantsu trupp.
EESTI KEEL - loeme O. Lutsu raamatust "Nukitsamees" katkendeid. Õpime, kuidas lisada loole põnevust juurde. Tutvume käändsõnadega.
MATEMAATIKA - kordame sirget, sirglõiku, lõikuvaid, ristuvaid ja paralleelseid sirgeid. Õpime murdjoont, sümmeetriat ja hulknurki.
LOODUS - ja INIMESEÕPETUS - teeme teadmiste kontrolli. Kordame jõudu ja liikumist. Pöörame tähelepanu jõu kasutamisele (jalgratas).
KUNST ja TÖÖÕPETUS - täiendame oma eelmises tunnis alustatud tööd. Võid mõelda valmis kena talvise looduspildi (maja katuse jaoks võta ise kaasa pehmet valget vatti). Õpime joonistama suusatajat.

                                            HEAD LIBISEMIST SUUSKADEL!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.